Degustaties

Beste klant,

Hieronder vindt u meer informatie over de degustatie die zal plaatsvinden in onze winkel eind augustus 2021.

Wij heten u van harte welkom!

Christine & Willy

Wijnen Van Durme

Ryenlanddreef 30 

2170 Antwerpen (Merksem)

}

Zaterdag 28 augustus 2021  

(om 11 uur, 13 uur, 15 uur en 17 uur*)

Zondag 29 augustus 2021 

(om 11 uur, 13 uur, 15 uur en 17 uur*)

 

*Omwille van de huidige maatregelen ter preventie van COVID-19 vragen wij u om op voorhand telefonisch of per mail in te schrijven (voor 21 augustus 2021) met vermelding van het aantal personen + de gewenste datum en het uur.

Les Estines – wit

Deze witte wijn werd gemaakt van de volgende druivensoorten: Chardonnay en Viognier. Het is een frisse en fruitige wijn waarin je noties van witte bloemen en droog fruit kan terugvinden. Ideaal in combinatie met gegrilde vissoorten, Sint-Jacobsnootjes en pastagerechten. Best serveren bij een temperatuur van 10 ° C.

Les Estines – rosé

Deze rosé wijn werd gemaakt van de volgende druivensoorten: Cabernet en Grenache. Het is een verfrissende wijn die door de smaak van verschillende citrusvruchten de dorst lest. Ideaal als aperitief of in combinatie met gegrilde vissen en/of salades. Best serveren bij een temperatuur van 10 °C.

Les Estines – rood

Deze rode wijn werkt gemaakt van de volgende druivensoorten: Merlot en Cabernet.  In deze wijn kan men noties terugvinden van kersen, rode bessen en pruimen.  Ideaal in combinatie met rood vlees, wildgerechten , pizza’s en pasta’s. Best serveren op kamertemperatuur.

 

Planning degustaties

 

*Zaterdag 28 augustus 2021 

*Zondag 29 augustus 2021