Degustaties

Beste klant,

Graag laten we u weten dat de geplande degustatie zal doorgaan.

Gelieve uw aanwezigheid voor 4 oktober 2020 te bevestigen (telefonisch of per mail) met de vermelding van het aantal personen + de gewenste datum en uur.

Wij verwachten u! 

 Christine & Willy

Waar

Kasteel ‘Bouckenborgh’

Bredabaan 561
2170 Merksem

Plan je route

}

Zaterdag 10 oktober 2020

om 13 u, om 15 u en om 17 u

Zondag 11 oktober 2020

om 13 u, om 15 u en om 17 u

Klik op onderstaande link voor meer informatie:

Uitnodiging herfstdegustatie 2020

NIEUW

Les Estines – wit

Deze witte wijn werd gemaakt van de volgende druivensoorten: Chardonnay en Viognier. Het is een frisse en fruitige wijn waarin je noties van witte bloemen en droog fruit kan terugvinden. Ideaal in combinatie met gegrilde vissoorten, Sint-Jacobsnootjes en pastagerechten. Best serveren bij een temperatuur van 10 ° C.

Les Estines – rosé

Deze rosé wijn werd gemaakt van de volgende druivensoorten: Cabernet en Grenache. Het is een verfrissende wijn die door de smaak van verschillende citrusvruchten de dorst lest. Ideaal als aperitief of in combinatie met gegrilde vissen en/of salades. Best serveren bij een temperatuur van 10 °C.

Les Estines – rood

Deze rode wijn werkt gemaakt van de volgende druivensoorten: Merlot en Cabernet.  In deze wijn kan men noties terugvinden van kersen, rode bessen en pruimen.  Ideaal in combinatie met rood vlees, wildgerechten , pizza’s en pasta’s. Best serveren op kamertemperatuur.

 

Planning degustaties

 

Noteer deze datum alvast in uw agenda:

 

  • Kasteel Bouckenborgh : 10 – 11 oktober 2020